Όταν το παιδί ανήκει σε μια αγαπημένη οικογένεια



Όλα αρχίζουν και τελειώνουν από το οικογενειακό περιβάλλον. Άρα λοιπόν το γεγονός ότι ένα παιδί είναι μέλος μιας αγαπημένης και δεμένης οικογένειας, έχει κάποια πλεονεκτήματα. Πάμε να δούμε κάποια από αυτά:

Όταν το παιδί ανήκει σε μια αγαπημένη οικογένεια… απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τα υπόλοιπα μέλη της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες ή τσακωμοί.

Όταν το παιδί ανήκει σε μια αγαπημένη οικογένεια… θα φτάσει σε μια ηλικία που, κοιτώντας πίσω, θα έχει όμορφες αναμνήσεις και ιστορίες να διηγείται.

Όταν το παιδί ανήκει σε μια αγαπημένη οικογένεια… νιώθει ότι το σπίτι είναι το καταφύγιό του όταν είναι προβληματισμένο και γενικά θέλει να ηρεμήσει.

Όταν το παιδί ανήκει σε μια αγαπημένη οικογένεια… μαθαίνει από μικρή ηλικία να δίνει και να δείχνει την αγάπη του στους ανθρώπους που θέλει, μιας και έχει διδαχθεί ότι είναι κάτι όμορφο.

Όταν το παιδί ανήκει σε μια αγαπημένη οικογένεια… μεγαλώνει σωστά και θα διαμορφώσει μακροπρόθεσμα μια προσωπικότητα με την οποία θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ζωής.

Πηγή       mother.gr

Σχόλια